Osteopathie is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Ik kan je helpen met alle veel voorkomende pijnklachten. Mensen met chronische rug- of nekpijn hebben baat bij behandeling door een osteopaat. Maar de lijst van klachten waarbij ik kan helpen is nog veel langer. Ook bijvoorbeeld bij migraine, whiplash, buikpijn of een slechte darmwerking kan ik je klachten verminderen of helemaal verhelpen.

Veel voorkomde klachten waarbij osteopathie uitkomst biedt zijn: 

  • Rug- en nekklachten 
  • Buikklachten 
  • Zwangerschapsklachten  
  • Klachten bij baby’s 
  • Hoofdpijn en migraine

Twijfel je of osteopathie jouw klachten kan verlichten? Bel of mail gerust. Ik kan je snel duidelijkheid geven.

Specifieke behandelingen

Tarief en vergoedingen

Een behandeling duurt 60 minuten en kost € 95,00 per behandeling. Je betaalt gelijk na afloop van de behandeling, bij voorkeur per pin. Je ontvangt dan ook de factuur voor eventuele declaratie bij jouw zorgverzekering. De vergoeding voor osteopathie valt onder het aanvullend pakket en gaat niet van het eigen risico af. Vraag bij je eigen zorgverzekering na wat je vergoed krijgt.

Nazorg

Tijdens de behandeling kunnen afvalstoffen vrijkomen. Ik raad je aan om na de bahandeling veel water te drinken en je lijf een dag rust te gunnen. Voorkom zware belasting op de dag van de behandeling. Sporten raad ik ook af. Een wandeling maken is geen probleem!

Cliƫnten vertellen

Prettig en deskundig

Al heel wat jaren word ik door Edith behandeld voor allerlei fysieke ongemakken. Voor iedere behandeling vraagt ze hoe het met me gaat en aan de hand daarvan zegt ze wat ze die dag gaat doen. Ze gaat daarbij uit van mij als geheel. Steeds weer weet ze mijn klachten te verlichten. Ik ervaar haar aanpak dan ook als zeer prettig en deskundig.

Maria

Professioneel vriendelijk

Twee jaar geleden heb ik een nek hernia gehad. Na verschillende behandelingen in het ziekenhuis en fysiotherapie met verschillende medicijnen, was ik was ten einde raad. Niets hielp. Totdat een collega de tip gaf om eens naar een osteopaat te gaan. Ik ben toen bij Edith terecht gekomen en vanaf de eerste afspraak voelde ik me al op mijn gemak. Zij heeft mij weer mobiel gekregen. Dus als je een osteopaat nodig hebt, ga gerust naar Edith want ze is zeer professioneel en ook nog super aardig.

Trudy

Bekwame aanpak

Ik ben met ernstige fibromyalgie-klachten bij Edith terechtgekomen. Zij beschikt over een groot arsenaal aan technieken en inzichten om lichaam en geest weer op de goede weg te helpen, en te hóuden. Haar bekwame aanpak en warme betrokkenheid bieden mij veel verlichting van pijn en andere gezondheidsproblemen.

Tiny

Maak een afspraak

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Of heb je andere vragen? Neem contact met mij op