Al jong wilde ik de zorg in. Na mijn opleiding MBO verpleging studeerde ik fysiotherapie aan de Hoge School Rotterdam. Ik ging werken in een particuliere praktijk en specialiseerde mij in bekkenbodem therapie. Daarnaast volgde ik in deeltijd de 5-jarige opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy in Gent (België). In 2003 heb ik met succes mijn afstudeerthesis “Het effect van het heffen van de blaas op urge-incontinentie” verdedigd. Sindsdien ben ik officieel geregistreerd als osteopaat D.O. – M.R.O. en run ik met veel plezier mijn eigen praktijk in de Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Mijn drijfveer is om mensen pijnvrij te maken, zodat ze weer optimaal kunnen functioneren.

Mijn vak

Osteopathie vind ik een fantastisch vak. Nog elke dag verwonder ik mij welke mooie resultaten ik samen met cliënten kan bereiken. Er zijn zoveel verschillende invloeden die maken hoe een lijf functioneert of juist disfunctioneert. Alles werkt met elkaar samen: het lijf, de emoties, hormonen. Die puzzel oplossen vind ik elke keer weer een interessante uitdaging. Wat is de klacht en waar komt die vandaan? Door veel vragen te stellen kom ik daar achter.

Privé

Ik ben geboren en getogen in Zuidland, onder de rook van Rotterdam. Via het werk van mijn man streken wij in de jaren ’90 neer in het prachtige ’s-Hertogenbosch. Inmiddels ben ik hier helemaal thuis. Ik ben trotse moeder van een dochter en twee zoons. 

Sinds ik in 2018 en 2019 de Alpe d’HuZes beklom, is fietsen mijn grootste passie. ’s Winters vind je mij regelmatig op de spinningfiets bij de sportschool, ’s zomers lekker buiten. Samen met mijn gezin ga ik ook graag op vakantie naar Spanje of verdere bestemmingen. Als de zon maar schijnt!

Maak een afspraak

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Of heb je andere vragen? Neem contact met mij op.